Reviews
De mening van onze klanten is heel belangrijk.
Dit omdat wij altijd streven naar de 100% tevredenheid.


Maurits van der Zwan

Eigenaar Zwan Hoveniers

Ik heb mijn bedrijfsfilm bij Edward van SkyProductions laten maken. Ik ben hier uitermate tevreden over. Hij denkt goed mee in het filmproces. Maar ook geeft hij veel advies en is erg creatief. Aan de andere kant luistert hij goed naar de wensen van mij als klant. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. U zult er geen spijt van krijgen.


Ruud de Jong

Afdeling Beheer Openbare Ruimte gemeente Hendrik ido ambacht

SkyProductions heeft met de video “de 500e boom” een mooi resultaat neergezet. Op professionele wijze is een mooie mijlpaal binnen de gemeente HIA vastgelegd. Met de video wordt helder en zorgvuldig de aanplant van de 500e boom onder de aandacht gebracht. Verschillende mensen deden hun verhaal met een mooie impressie van de aanplant en wat er allemaal bij komt kijken. Het geheel werd afgewisseld met sfeerbeelden van de omgeving en prachtige beelden vanuit de lucht. Al met al een mooie weergave en vastlegging van het moment met de wethouder.Vincent Eernstman

Eigenaar Kanola B.V.

Skyproductions heeft afgelopen zomer 2020 voor ons een bedrijfsvideo gefilmd van een project waarbij opslagtanks over water en over de weg naar onze fabriek werden vervoerd.

Onder leiding van Edward is deze spannende operatie geweldig op beeld gebracht, waarbij alle facetten van het transport tot in detail zijn vormgegeven. Skyproductions was in bezit van zeer professionele camera apparatuur, waaronder een drone, waardoor het proces zelfs vanuit de lucht prachtig op beeld staat. 

De creativiteit voor het script van de film kwam volledig vanuit Skyproductions en alle betrokken partijen waaronder; de kapiteins van de schepen, de kraanmachinisten, vrachtautochauffeurs en verkeersregelaars hebben volledig meegewerkt aan de film en de opdrachten en aanpassingen van Edward opgevolgd. Zonder deze medewerking was het onmogelijk om tot zo een spectaculair resultaat te komen.

Wij kunnen Skyproductions aan eenieder aanbevelen die een professionele, efficiënte en hoogwaardige kwaliteit (bedrijfs) video wil hebben. Onze video is inmiddels meer dan 60000 keer bekeken op verschillende mediakanalen met veel lovende reacties vanuit de hele wereld!


Robert de Heer

Directeur stichting ANDERS

SkyProductions heeft een heel bijzondere film voor ons gecreëerd. Edward zijn ideeën over de vormgeving sloten prachtig aan bij onze wensen. De snelheid waarmee hij een kwalitatieve en persoonlijke film neer wist te zetten hebben veel indruk op mij en ons team gemaakt.


Leander Tramper

Oud bestuurslid Communicatie bij SGP-jongeren

Voor verschillende projecten heeft SGP-jongeren samengewerkt met SkyProductions. Bij ieder project konden we rekenen op Edwards pro-actieve houding en aanpakkersmentaliteit. Samen met zijn flexibele werkhouding zorgt dit steeds opnieuw voor een prachtig en creatief eindresultaat.


Arja den Boer

Verpleegkundige/ Trainer Albert Schweitzer ziekenhuis

Bij SkyProductions wordt je goed geholpen vanaf het eerste telefoongesprek tot en met het prachtige eindresultaat. Door het stellen van de juiste vragen zijn wij gekomen tot het product wat wij kunnen inzetten bij onze e-learning. Het fijne van deze instructiefilms is; je kan je medewerkers laten zien wat de werkwijze binnen je eigen instelling is. Met de ondertiteling bereiken wij elke medewerker. Doordat er gewerkt wordt met de juiste apparatuur is de kwaliteit goed. Met de creatieve en flexibele houding overtreft het eindresultaat de verwachting. Niet alleen wij als opdrachtgever maar juist ook de betreffende medewerkers zijn blij met dit resultaat. Voor onderwijs en zorginstellingen is SkyProductions een aanrader.


Peter van Det

Voorzitter Atletiek vereniging A.A.A.

De samenwerking met Skyproductions is heel vlot verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever en die worden vertaald in een prachtige film. Krachtige beelden die exact weergeven wat we voor ogen hadden in korte tijd en geheel binnen budget. Door de moderne apparatuur waarmee wordt gewerkt is onze film een uithangbord geworden waar we nog jaren gebruik van zullen maken


Yvonne Wemmenhove

Bestuurslid Stichting ANDERS, Bestuurslid Lichtjesfeest Papendrecht

Edward van Poelgeest is een meester in het vangen van bewegende beelden die er toe doen. Prachtvent om mee samen te werken. Luistert goed naar wat de bedoeling is en denkt actief mee, heeft creatieve oplossingen en ideeën en plezier in zijn werk, is flexibel en heeft verstand van zaken. Intussen al 3 bedrijfsfilmpjes mee mogen maken en dat worden er vast nog meer. Bel hem en je bent om!


Stefan de Heer

Directeur Egg sellent

Wij hebben Edward ingehuurd voor de drone beelden van onze bedrijfsvideo’s en zijn erg tevreden over zijn werkwijze: mooie kwaliteit, komt afspraken na en heeft snel geschakeld. Bedankt Edward!