ONZE AANPAK


Vrijblijvend gesprek en brainstormen

Offerte + Plan

Wij maken een Shotlist

Draaidag

Eerste concept edit

De feedback van de klant

Eind edit

Oplevering

Door te verdiepen in uw bedrijf kunnen wij de boodschap vertellen vanuit het oogpunt van de organisatie. Hierdoor bereikt u als bedrijf de juiste doelgroep.

Behind the scenes

Promo film
Decit Automatisering

Decit Automatisering heeft een nieuwe bedrijfsauto! Decit is de ICT-specialist. Zij realiseren effectieve oplossingen, niet alleen met systeembeheer maar ook met telefonie en software, hierdoor werkt de klant productief en veilig omdat de ICT onderling optimaal samenwerkt.

  

Behind the scenes

 

Eindresultaat

 

Behind the scenes

Social Film
Welkom, burgemeester

Sinds 30 maart 2023 is Jan Willem Boersma de nieuwe burgemeester van Alblasserdam. Na zijn benoeming werd hij welkom geheten met deze video.

Aftermovie
SGP Familiedag

De SGP organiseert iedere twee jaar een SGP-Familiedag voor leden en hun gezin. In 2022 vond de SGP-Familiedag plaats in het Museumpark Archeon.  Tijens de SGP-Familiedag is er gelegenheid om bekende SGP’ers persoonlijk te ontmoeten, zoals de Kamerleden en Europarlementariër. Daarnaast was er een actief programma waarin er allerlei workshops, quizzen en andere interactieve momenten worden georganiseerd.

 

Behind the scenes

 

Eindresultaat

 

Behind the scenes

 

Eindresultaat

vacature video
Oskam B.V.

Sinds begin jaren ’90 is Oskam BV actief in het agrarisch loonwerk en de grondverzet. Ons bedrijf is in de jaren na de oprichting sterk gegroeid en hiermee een serieuze speler in de grondverzet branche geworden. Dagelijks draaien er veel machines waaronder; kranen, shovels, trekkers, vrachtwagens en knikdumpers. Dit machinepark wordt bestuurd door een groep enthousiaste en vakkundige medewerkers.  Als kraanmachinist bij Oskam B.V. werk je met de mooiste kranen zoals bijvoorbeeld met deze Doosan DX300 LC-5!

Social film
Lichtjesfeest

Met het thema “Laat je licht schijnen!” kwamt het Lichtjesfeest voor de dertiende keer terug naar Papendrecht. Voor jong en oud werd op 15 en 16 december een korte sfeervolleavondwandeling georganiseerd dat in het teken stond van het Kerstfeest.

  

Behind the scenes

 

Eindresultaat