Wat doen wij?

Bedrijfsfilm

Het is belangrijk om je als bedrijf door middel van het juiste beeldmateriaal te onderscheiden van de grote massa. Vanuit de lucht of door onze cameralens kunnen wij uw bedrijf in het zonnetje zetten. Dit doen wij met uiterste precisie, met de juiste focus en het geheel gemonteerd naar uw smaak en idee.

voorbeeld

Projectfilm

Natuurlijk wilt u het aan anderen laten weten als u een mooi project hebt en trots bent op het eindresultaat. U kunt dat met veel woorden zeggen… Maar hoeveel meer effect heeft het als u het kunt laten zíen en laten erváren. U hebt uw doel bereikt als alles in een filmpje en dus in één oogopslag te zien is. Dat kan door een filmpje dat elke stap van uw project volgt, of in één die meteen het eindresultaat laat zien.

voorbeeld

Rapportage

Overal op deze wereld is nieuws te vinden. Te midden van het grote aantal nieuwsitems dreigt daarom het detail niet of nauwelijks meer in beeld te komen. Juist om die reden maakt SkyProductions de rapportages zó dat elk nieuwsbericht of elke noodkreet beter opvalt en dus meer mensen bereikt. Echter, ook dingen die vaker in het nieuws komen, kan SkyProductions in een filmpje de aandacht geven.

voorbeeld

Promotie Toerisme

Jaarrond zijn toeristen via internet op zoek naar de mooiste plekjes en dus ook de beste en mooiste campings of vakantieverblijven. Daarom moet u opvallen te midden van de grote massa! U wilt toeristen ervan overtuigen dat u de beste bent en de leukste beleving biedt. Om dat doel te bereiken, is een frisse film van SkyProductions een uitstekende mogelijkheid. Wij maken prachtige dronebeelden en vertellen zó uw eigen, unieke verhaal.

voorbeeld